Optredens

Onze optredens gaan gepaard met gezelligheid en professionaliteit. Gezellig samenzijn maar wel op een behoorlijk niveau musiceren.
De meeste muzikanten hebben een rijke ervaring met de fanfare muziek en meestal gespeeld (of spelen nog) in een fanfare, harmonie of brassband.

Inmiddels kent ons orkest ook een aantal dirigenten als muzikant. Er worden echter geen toelatingseisen gesteld, maar een proefperiode behoort wel tot de procedure.

De presentatie van de concerten wordt gedaan door Jaap Adema. (uit een verslag van een plaatselijke krant het volgende berichtje :"De presentatie van het programma was in handen van Jaap Adema die als een ware entertainer de te spelen werken aankondigde en waar nodig soms met een kwinkslag van uitleg voorzag").(op de foto links.)
Ook heeft ons orkest een vrij grote groep saxofoons. Deze treden als sectie ook afzonderlijk op en staan dan onder leiding van de sopraansaxofonist Karl Veen. Karl Veen is ook dirigent van het saxofoonorkest en op deze site kunt u meer informatie vinden.